Bingobonusar

Bonusar är ett begrepp som kanske är ganska okänt för de allra flesta bingo-entusiaster, men desto mer välkänt för de som spelat poker på nätet tidigare. Konceptet är detsamma och går ut på att en webbingo-sajt erbjuder dig som spelare en extra förmån för att du ska spela hos just dem. Anledningen till att detta sker, och att det är mer vanligt än motsatsen, är för att konkurrensen är tuff på nätet, eftersom det finns så många valmöjligheter för spelarna. Det gäller att sticka ut och inte bara vara bra och generös, utan rentav allra bäst och mest generös, för att en webbingo-sajt ska kunna lyckas på sikt.

Lyckligtvis är det vi som spelare som får skörda vinsterna och dra fördelarna av detta, och bonusar är ett exempel på det. Formen av bonusar varierar något, men det mest populära kallas för insättningsbonus, och går ut på att bingosajten (eller för den delen kasinot) erbjuder dig en extra summa pengar att spela för när du gör din första insättning. Exakt hur mycket är olika från bingosajt till bingosajt, men det är numera sällsynt att det rör sig om mindre än 50-100% av din insättning. I vissa fall kan man rentav få flera gånger den egna insättningen, alltså upp till dryga 500%, i bonus.

Om man ska prova på webbingo för första gången är det här förstås utmärkt att veta, eftersom man då kan passa på att göra en lite större insättning och dra fördel av en större bonus. Men även mer erfarna spelare av webbingo kan maximera sin nytta av bonusar genom att prova att spela på olika bingohallar på nätet. Det ger samtidigt dig som spelare en möjlighet att, på ett billigt och roligt sätt, testa dig fram och se vilken bingohall som passar dig allra bäst!